mattyDe Wijkse Afvalrace is een begrip sinds januari 2015. Het nieuwe traject van Dieetfit is de EET-JE-FIT Challenge. 10 weken traject waarin je een gezonde leefstijl aanleert door individuele persoonlijke begeleiding. Gemiddeld verloren de 500 voorgaande deelnemers een 6-12 kilo in 1 traject. Je leert gezond eten met complete menu’s, boodschappenlijsten en het hele gezin kan meedoen. Geen shakes, poeders of pillen! Een handige app en een variatielijst biedt mogelijkheden om als je iets niet lust, dit makkelijk te vervangen. Door de Lifestylemap krijg je ook nog stapsgewijs inzicht in voeding en leefstijl. Een leuke Whatsapp groep met andere afvallers zorgt voor extra ondersteuning en motivatie. Uiteraard kun je ook bij Dieetfit terecht voor tussentijds advies per app, mail of telefonisch.

De kosten zijn onder de basisverzekering (diëtiste)  €255,00 voor 10 weken, en mogelijk onder de aanvullende verzekering (gewichtsconsulente) €308,55 incl. 21%btw. Dit is exclusief de Lifestylemap t.w.v. €14,95. Het traject is als volgt opgebouwd: 6 contactmomenten van individuele begeleiding. Intakegesprek van 75 min. en 15 min. uitwerktijd, eerste vervolgconsult 30 min., het derde t/m zesde consult zijn 20 min. plus nog 10 min. De uitwerktijd is steeds nodig voor het dieetvoorschrift per consult. Zo is het complete traject gedekt betreffende kosten gedekt.

Een vervolgconsult van 20 minuten bedraagt €29,00- 31,00. (prijzen kunnen verschillen per verzekering)

resultaat Elzeline De EET-JE-FIT Challenge is nu ook ONLINE te volgen, met begeleiding via SKYPE. De kosten voor dit traject zijn €255,00. Hiervoor moet u zelf een weegschaal met vetpercentage meter aanschaffen van ongeveer €29,95, een keukenweegschaal en een meetlint. De voorwaarden voor begeleiding zijn idem. Voor meer informatie over de resultaten onze deelnemers en recensies kunt u op onze Facebook pagina Dieetfit kijken. Wilt u zich aanmelden voor een traject vul dan een contact formulier in!  resultaat Antoinette