beroepenmarkt-17-11-2015-willem-van-oranjeVoorstellen

Mijn naam is Mariska Winckler- Bouman en ik heb in 2011 middels de opleiding Voeding en Diёtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen mijn diëtistendiploma behaald. In 2016 is mijn herregistratie in het KP register voor 5 jaar goedgekeurd tot en met 2021. Hiervoor heb ik allerlei nascholingen en praktijk opdrachten volbracht. Ook ben ik gediplomeerd sportdiëtist, dit na mijn behalen van de specialisatie aan de HAN Papendal te Arnhem. Sinds maart 2017 sta ik ook geregistreerd als BGN gewichtsconsulent. Tevens heb ik gewerkt binnen verschillende huisartsenpraktijken en een prive-kliniek als gediplomeerd doktersassistente sinds 2007. Door mijn praktijkervaring als doktersassistente en diëtiste te combineren, ben ik nog beter in staat om verschillende cliënten te begeleiden. Naast mijn kennis over voeding gebruik ik voor mijn adviezen ook de kennis en praktijkervaring die ik heb opgedaan in de medische sector.

Mijn droom om een eigen praktijk te runnen heb ik gerealiseerd door het opstarten van diëtistenpraktijk Dieetfit.
Als zelfstandig diëtist heb ik veel vrijheid doordat ik niet afhankelijk ben van een organisatie. Zowel voeding als beweging spelen een belangrijke rol in het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl.

Tot slot heeft u dankzij de Directe Toegankelijkheid Diёtetiek geen verwijzing nodig van uw huisarts, als diëtist ben ik bevoegd om u te screenen op onderliggend medisch lijden en indien nodig te verwijzen naar uw arts. Tot slot ben ik geregistreerd zorgverlener bij het Basisregister voor Paramedici (KP-register) en beschik ik over een AGB code, waarmee verzekeraars de behandelingen vergoeden. DE BGN registratie zorgt dat er uit de aanvullende verzekering vergoedingen mogelijk zijn, hierbij spreekt u niet uw eigen risico aan.